Kantoorruimte huren

Kantoorruimte huren? Bij ABR Selfstorage kunt u niet alleen opslagruimte huren, maar ook een kantoorunit.

Wanneer u thuis ruimte tekort komt en toch uw voorraad en uw werk wilt voortzetten, biedt ABR Selfstorage de oplossing. Ieder kantoor heeft zijn eigen ingang en sleutel. Tevens heeft u een eigen inlogcode om het pand te betreden. U kunt gebruik maken van een gedeelde kantine. U kunt van 6.00-23.00 uur aan de slag en dat 7 dagen per week!

Ideaal wanneer u met regelmaat pakketten moet versturen, omdat ons Postnl Business Point zich in hetzelfde pand bevindt. Veel gemak onder één dak!

Wanneer u meer informatie wilt, kunt u ons bellen op 070-3950505 of kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord!

Vraag nu een offerte aan!

Wanneer uw kantoorruimte te klein wordt is er altijd een mogelijk om een opslagunit te huren voor uw voorraden of archief.

Uw spullen staan veilig opgeslagen. Het pand is goed beveiligd en heeft een constante temperatuur.
U kunt bij ons huren zolang u wilt, u heeft geen opzegtermijn en verzekering is niet verplicht.

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw bedrijf nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagunit erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

20140612_153141 (1632 x 1224)