Opslag bij overlijden

Opslag bij overlijden

Wanneer er iemand overlijd, heeft u al genoeg aan uw hoofd. Vaak wordt het huis van de overleden persoon snel leeggemaakt en gaan er spullen verloren die u eigenlijk had willen bewaren. ABR Selfstorage kan u veel uit handen nemen. Wij kunnen alle spullen ophalen en opslaan voor u. U kunt dan, wanneer u daar aan toe bent, op het gemak de spullen uitzoeken.

ABR Selfstorage is flexibel, dus wanneer het onverwachte gebeurt, kunnen wij snel schakelen, zodat u tijd heeft om alle andere zaken te regelen.

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 070-3950505, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!

Uw spullen staan bij ons veilig opgeslagen. U heeft 7 dagen per week van 6.00-23.00 uur toegang met u persoonlijke code.
Het pand is goed beveiligd en heeft een constante temperatuur. Verder heeft u geen opzegtermijn en is de verzekering niet verplicht.

Wanneer u de spullen goed verpakt, staan ze niet alleen stofvrij opgeslagen, maar het scheelt u ook nog eens ruimte. ABR Selfstorage heeft allerlei verpakkingsmaterialen om uw spullen veilig op te slaan en te stapelen.

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagbox erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

verhuizen