Opslag bij verbouwing of verhuizing

Opslag bij verbouwing of verhuizing

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen, is het praktisch om sommige spullen tijdelijk op te slaan. U creëert hierdoor ruimte om bijvoorbeeld de verbouwing makkelijker en sneller te realiseren. ABR Selfstorage biedt de oplossing, opslagruimte in de maat die u nodig heeft en de periode die u nodig heeft. ABR Selfstorage hanteert geen opzegtermijn. Uw spullen staan bij ons veilig en droog opgeslagen dankzij het videobewakingssysteem en de constante temperatuur in het pand.

Uiteraard kunt u erbij zodra u dat wilt. U kunt het pand betreden met een persoonlijke inlogcode tussen 6.00 en 23.00 uur en dat 7 dagen per week!

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagbox erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

Als u uw spullen goed wilt verpakken, heeft ABR Selfstorage ook materiaal om te verhuizen zoals, noppenfolie, verhuisdozen, verhuisdekens, matrashoezen etc. Kijk op onze website voor een overzicht van de verkrijgbare verhuismaterialen.

matrashoes

Wanneer u zelf geen vervoer heeft om de spullen naar de opslagruimte te vervoeren hebben wij een verhuisservice of een aanhanger beschikbaar. Vraag naar de voorwaarden.
Uiteraard bieden wij deze service ook, wanneer het vanuit de opslag weer naar uw huis gebracht moet worden.

Op deze manier wordt verbouwen of verhuizen bijna leuk, in ieder geval makkelijker.

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 070-3950505, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!

Vrouw met verhuisdozen