Opslag voor voorraad

Opslag voor voorraad

Veel bedrijven, winkels, onderhoudsbedrijven en webshops hebben tijdelijk of doorlopend gebrek aan ruimte voor hun voorraad of seizoensartikelen. ABR Selfstorage biedt opslagruimte voor uw voorraad voor korte en langere perioden.

Wij hebben van opslagruimte variërend tussen de 1- 125 M3. De ruimtes zijn allemaal 3 meter hoog. Het pand is goed beveiligd met videocamera’s en heeft een constante temperatuur.

U kunt bij ons huren zolang u wilt, u heeft geen opzegtermijn en verzekering is niet verplicht.

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw bedrijf nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagunit erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

ABR Selfstorage

Wij bieden u de service van het aannemen van uw goederen. Desgewenst kunnen wij deze voor u in uw opslag zetten, zodat u zelf niet altijd aanwezig hoeft te zijn.

Dankzij ons Postnl Business point in hetzelfde pand is het ook nog eens heel gemakkelijk om uw pakketten te versturen.

Wanneer u kampt met een tekort aan opslagruimte, bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u meer informatie wilt of u wilt vrijblijvend een kijkje komen nemen en zien wat wij u kunnen bieden, bent u van harte welkom tijdens onze openingstijden.

ABR Selfstorage voor klantvriendelijkheid, service en gemak!

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 070-3950505, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!

overons