Opslagbox voor campingartikelen

Opslagbox voor campingartikelen

Campingspullen nemen vaak veel ruimte in beslag terwijl u ze toch niet vaak gebruikt. Bij ABR selfstorage kunt u alle campingartikelen opslaan in een opslagbox. Zo heeft u thuis het hele jaar ruimte voor andere spullen en zodra het seizoen weer begint, kunt u de spullen uit de opslagruimte halen. U heeft tenslotte 7 dagen per week van 6.00-23.00 uur toegang met uw eigen persoonlijke toegangscode tot de opslagbox.

Het pand is goed beveiligd en heeft een constante temperatuur. Verder heeft u geen opzegtermijn en is de verzekering niet verplicht.

Wanneer u de spullen goed verpakt, staan ze niet alleen stofvrij opgeslagen, maar het scheelt u ook nog eens ruimte. ABR Selfstorage heeft allerlei verpakkingsmaterialen om uw spullen veilig op te slaan en te stapelen.

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagbox erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 070-3950505, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!

Opslagbox voor campingartikelen