Opslagruimte in Den Haag

Opslagruimte in Den Haag

Zoekt u opslagruimte in Den Haag? ABR Selfstorage biedt u de mogelijkheid om nabij Den Haag in Rijswijk (Plaspoelpolder) uw spullen op te slaan.
Wij hebben opslagboxen in diverse maten, zodat er altijd wel een passende opslagunit voor u bij zit.

Wij hebben van opslagruimte variërend tussen de 1- 125 M3. De ruimtes zijn allemaal 3 meter hoog. Het pand is goed beveiligd met videocamera’s en heeft een constante temperatuur.

U kunt bij ons huren zolang u wilt, u heeft geen opzegtermijn en verzekering is niet verplicht.

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die u nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagunit erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

Wanneer u kampt met een tekort aan opslagruimte, bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u meer informatie wilt of u wilt vrijblijvend een kijkje komen nemen en zien wat wij u kunnen bieden, bent u van harte welkom tijdens onze openingstijden.

ABR Selfstorage voor klantvriendelijkheid, service en gemak!

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 070-3950505, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!

Opslagboxen ABR Selfstorage

Om spullen goed te verpakken heeft u stevige verhuisdozen nodig. Om gratis stevige verhuisdozen bij ABR Selfstorage te kunnen krijgen, is afhankelijk van de grootte van de opslagbox en de huurperiode. Bijvoorbeeld 10 gratis verhuisdozen bij een opslagbox van 6M3 of groter en een huurperiode van minimaal 3 maanden. Deze acties kunnen per maand verschillen, dus informeer naar de lopende acties.

Het is altijd mogelijk om verhuisdozen te kopen. U kunt deze altijd bij ons afhalen, we hebben er voldoende op voorraad. Voor een overzicht van alle inpakmaterialen kunt terecht op deze pagina.

Wanneer u zelf geen vervoer heeft om de spullen naar de opslagruimte te vervoeren hebben wij een verhuisservice of een aanhanger beschikbaar. Vraag naar de voorwaarden.
Uiteraard bieden wij deze service ook, wanneer het vanuit de opslag weer naar uw huis gebracht moet worden. Klik hier voor de voorwaarden.