Opslagruimte voor bedrijven

Opslagruimte voor bedrijven

Veel bedrijven kampen met ruimtegebrek als het gaat om archief, seizoen producten, voorraad of kerstspullen. ABR Selfstorage biedt de oplossing. Een opslagruimte in de maat die u nodig heeft. U heeft 7 dagen per week toegang tussen 6.00 en 23.00 uur.

Uw spullen staan veilig opgeslagen. Het pand is goed beveiligd en heeft een constante temperatuur.
U kunt bij ons huren zolang u wilt, u heeft geen opzegtermijn en verzekering is niet verplicht.

Dankzij de vele maten van opslagboxen, zit er altijd wel een bij die precies de grootte heeft die uw bedrijf nodig heeft. Mocht u na enige tijd meer willen opslaan, dan kunt u altijd verhuizen naar een grotere opslagruimte of een extra opslagbox erbij nemen. Dat geldt u natuurlijk ook wanneer de opslagruimte te groot wordt, dan kunt u verhuizen naar een kleinere opslagunit en bent u goedkoper uit. Kortom: bij ABR Selfstorage kunt u flexibel opslaan.

Wanneer u vragen heeft kunt ons bellen op nummer 070-3950505 of vraag een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan!

ingang

ABR Selfstorage heeft ook een ruime voorraad aan verhuisartikelen zoals verhuisdozen, noppenfolie, dekens. Tevens is er een mogelijkheid om de verhuisaanhanger mee te nemen om de spullen veilig en snel naar uw opslagruimte te brengen.

Tevens bieden wij een service voor webshops. Wij kunnen uw bestellingen van leveranciers aannemen en in de opslagbox neerzetten en pakketten of pallets voor u verzenden. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat de bestelling klaar staat en ons het adres door te mailen.