Recensies

Recensies:

Barbera (oktober 2016)
Ik had met spoed een opslagruimte nodig, dus ik ben met spullen en al in de auto gestapt en naar de eerste de beste selfstorage gereden die ik kon vinden. Bij ABR selfstorage werd ik vriendelijk geholpen. We gingen kijken welke box groot genoeg was voor al mijn spullen en ik kon gelijk uitladen! Ze hadden ook een leuke kortingsactie waar ik gebruik van kon maken. Echt top! Ik ben goed geholpen!

Erik en Dennis (Webshophouders) (juni 2015):

Als regelmatige bezoekers van het PostNL punt, voor verzending van onze webshop orders, zijn we door de zeer attente medewerkers bekend geworden met ABR Selfstorage. We huren er nu kantoor ruimte en een opslag unit, hierdoor runnen we onze webshop nu vanuit een ideaal pand.

Alles is mogelijk bij ABR Selfstorage, zo is onze opslag makkelijk aan te passen naar onze wensen wbt oppervlakte. De faciliteiten zijn zeer verzorgd en medewerkers zijn super aardig en behulpzaam.
ABR is makkelijk te bereiken voor onze leveranciers, bezoekers, ruime toegangstijden en voldoende parkeerplaatsen.

Jacqueline (februari 2015):

Via Google kwam ik uit op de website van ABR Selfstorage in Rijswijk. Ik had opslag nodig omdat ik voor 6 maanden naar het buitenland zou gaan, dus ik ben een kijkje gaan nemen. Het was even zoeken, omdat ABR niet alleen opslagruimtes heeft, maar ook kantoormeubelen en een Postnl postkantoor. De opslagruimte zag er schoon en netjes uit en ik kon erin wanneer ik wilde. Toen bleek dat ik toch een paar dagen eerder al de opslagbox nodig had, was dat met een telefoontje geregeld. Ze hadden een leuke actie, waardoor ik dus goedkoper uit was, dan ik had gedacht.De medewerkers zijn vrolijk en behulpzaam, dus voor mij was de keuze snel gemaakt!

Cas van Bergeijk / Rijswijk (oktober 2014):

Via via kwam ik in contact met ABR Selfstorage in Rijswijk. Niet de enige aanbieder van opslagruimte maar wel de leukste: makkelijke toegang tot mijn opslagruimte, flexibele openingstijden, reuze aardige mensen. En wat toevallig én reuze handig is: de uitgebreide kantoorbenodigdheden-winkel die onder hetzelfde dak zit: ik heb daar meteen een nieuwe bureaustoel op de kop getikt. En voor het laten bezorgen (of verzenden) van postpakketten m.b.t. mijn eigen bedrijf hoef ik ook niet verder te rijden dan naar ABR in Rijswijk. Goeie prijs, korte lijnen en persoonlijke benadering, kortom een toptent.

Mevrouw van Oostrom (augustus 2014):

Mijn moeder moest onverwachts naar een revalidatiecentrum en ze zou niet meer terugkomen in haar eigen huis. ABR Selfstorage heeft onze verhuiszorg uit handen genomen. Zij hebben alles uit haar huis gehaald en opgeslagen. Wij konden in de opslagruimte op ons gemak alle spullen uitzoeken. Alles wat weg moest, is afgevoerd en de rest is weer door ABR Selfstorage naar het nieuwe huisje van mijn moeder gebracht. Aangezien we al genoeg te regelen hadden, waren wij heel blij met deze betrokkenheid en service!

Pieter en Barbera, opslag nodig ivm verbouwing (mei 2014):

Wij waren opzoek naar opslag ruimte omdat we ons huis gingen verbouwen en kwamen bij ABR Selfstorage terecht. Het zag er allemaal netjes uit, vriendelijk personeel en omdat we zelf geen busje hadden om de spullen naar de opslag te brengen, hebben we de vrachtauto inclusief chauffeur ingehuurd. Dat ging super snel! Hij helpt met laden en lossen en het was sneller gebeurd dan we hadden verwacht. Toen we na een aantal weken daar weer kwamen om wat spullen te halen, wisten ze gewoon onze naam en vroegen gelijk hoe de verbouwing liep. Zo fijn die betrokkenheid en kleinschaligheid. Wij voelen ons daar echt klant!

verhuizen