Veel gestelde vragen

Wat is de temperatuur in mijn opslagunit bij ABR Selfstorage?
ABR Selfstorage heeft droge, schone en veilige opslagboxen. Het gebouw wordt 24 uur per dag bewaakt met bewakingscamera’s. Ook heerst er altijd een constante temperatuur in uw opslagbox. U hoeft dus niet bang te zijn dat de spullen in uw opslagbox worden aangetast. In uw opslagruimte bij ABR Selfstorage lopen uw spullen minimaal risico.

Wat zijn de afmetingen van de opslagboxen bij ABR Selfstorage?veel gestelde vragen over ABR Self-storage
De kleinste opslagboxen zijn 1m³, Hier passen 8 verhuisdozen in. Denk bijvoorbeeld aan boeken, foto’s, dozen met administraties of andere kleinere zaken die u niet of heel weinig gebruikt, maar ook niet weg wilt doen. Grotere opslagunits zijn ook mogelijk.

Bij ABR Selfstorage kunt u kiezen uit opslagunits van 1 tot 45m³, of zelfs meer. ABR Selfstorage heeft opslagunits voor elke opslagbehoefte. Op dit moment is het zelfs nog mogelijk om een opslag unit op maat te laten maken op de eerste etage.

Is de opslag van mijn spullen veilig bij ABR Selfstorage?
Uw eigen opslag unit is afgesloten met een metalen slot. Het gehele pand wordt 24 uur per dag bewaakt met bewakingscamera’s. Overdag is er nog toezicht door de medewerkers van ABR. Bij alarm worden wij door onze meldkamer gebeld en wordt er een beveilingsbeambte naar ABR gestuurd om poolshoogte te nemen. Uw spullen zijn waarschijnlijk beter beschermd dan thuis of in het bedrijf.

Kan ik ook voor een korte periode opslag huren bij ABR?
Bij ABR Selfstorage kunt u opslagruimte huren zo lang u zelf wilt. Van 1 maand tot jaren.
U kunt elke dag beslissen of u de huur bij ABR Selfstorage voortzet of opzegt. U betaalt slechts de periode waarin u zit.

Is opslag van goederen ook mogelijk voor bedrijven?
ABR Selfstorage biedt u als bedrijf de ideale oplossing voor het opslaan van uw goederen. Dat bespaart u een hoop kostbare magazijnruimte en u zit ook niet vast aan een duur huurcontract. Bovendien kunt u direct voor de deur van uw opslagunit goederen laden en lossen, ook buiten kantoortijden. U kunt 7 dagen per week in uw opslagbox terecht, van s’ochtends 6.00 tot s’avonds 23.00 uur.
Dankzij camerabewaking en klimaatbeheersing is uw voorraad in veilige handen. De grootte van de ruimte voor de opslag van uw goederen kunt u flexibel aanpassen aan uw behoefte. Huren kan voor een week, maand, kwartaal of langer. U heeft de opslagruimte niet meer nodig? Dan zegt u gewoon op. Desgewenst sluit u een dagcontract af zonder opzegtermijn. Dan loopt u helemaal geen financieel risico.

Opslagruimte huren ook iets voor mij?
Absoluut. Opslagruimte huren bij ABR Selfstorage is de oplossing voor iedereen die voor korte of langere tijd kampt met ruimtegebrek. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing of gewoon: omdat het gezin te groot wordt en de woning te klein.
Vaak gaat het om spullen die niet veel gebruikt worden of die u gewoon niet weg wilt doen. Voor bedrijven kan het handig zijn om de oude administratie op te slaan. Kortom, opslagruimte huren bij ABR Selfstorage biedt uitkomst voor iedereen.

Selfstorage, moet ik dan alles zelf doen?
Self storage wil niets anders zeggen dan: zelf uw spullen opslaan. Wanneer het u het beste uitkomt. Bij ABR Self storage kunt u 7 dagen per week via uw persoonlijke pincode terecht in uw opslagbox. Van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds. Voor laden en lossen parkeert u de auto direct voor de overheaddeur. Makkelijker kan niet.
Heeft u hulp nodig? Er is altijd wel een attente ABR-medewerker in de buurt die even komt bijspringen. Daarnaast kunt u bij ABR terecht voor handige verhuis-benodigdheden die u het opslaan een stuk makkelijker maken.
En is uw auto te klein om uw spullen naar de opslagbox te vervoeren, dan kunt u gratis gebruik maken van de handige ABR-aanhanger of de vrachtwagen met chauffeur. Wel tijdig reserveren, anders is iemand u voor.

Storage space, wat betekent deze term?
Storage space is het Engelse woord voor opslagruimte. Meestal wordt er mee bedoeld: opslagruimte die u voor korte of langere tijd huurt om huisraad, inboedel of bedrijfsvoorraad op te slaan. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, verbouwing, of gewoon wegens ruimtegebrek in huis of op de zaak. ABR Self-storage verhuurt goed beveiligde opslagunits van 1 tot 45m³, met klimaatbeheersing. Uw spullen zijn in vertrouwde handen.
Bij ABR kunt u uw storage space (opslagruimte) flexibel aanpassen aan uw opslagbehoefte. Meer storage space nodig? Dan huurt u toch gewoon ruimte bij. Geen storage space meer nodig? Dan zegt u gewoon op. U loopt dus geen enkel financieel risico.

Kan ik voor mijn tijdelijke opslagruimte bij ABR morgen al terecht?
Jazeker, als u wilt zelfs vandaag al. Zodra u zich heeft ingeschreven, ontvangt u meteen de toegangscode voor uw eigen opslagruimte bij ABR Selfstorage. Tijdelijke opslagruimte zijn er in vele maten.
U kunt kiezen uit opslagunits van 1 tot ongeveer 45m³. U huurt bij ABR al een opslagruimte vanaf € 14,- per 4 weken.

Verpakkingsmateriaal
veel gestelde vragen
Bij ABR kunt u handige opbergdozen, opbergsystemen en ander verpakkingsmateriaal aanschaffen om uw spullen makkelijk te vervoeren en mooi geordend op te slaan. Met het juiste verpakkingsmateriaal creëert u extra ruimte in uw opslagbox.

Huur opslagruimte
Huur van opslagruimte al vanaf 14 euro per 4 weken voor een unit van 1m3. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de huur van een opslagruimte! Huur van opslagruimte bij ABR is voor iedereen betaalbaar.
U huurt al een opslagbox voor € 14,- per 4 weken. U beschikt dan over een opslagunit van 1m³ voor het opbergen van bijvoorbeeld (een deel van) uw inboedel of andere goederen. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, een verbouwing of een lange reis. Of gewoon, als u kampt met ruimtegebrek in huis.

Kosten opslagruimte huren: opslagruimte voor een week, maand, jaar…
Bij ABR kunt u kiezen uit tijdelijke opslagruimte van 1 tot maar liefst 45m³! Bergruimte genoeg dus. Voor een week, een maand, een jaar, zo lang u maar wilt. Vrijheid blijheid. Daarom huurt u tijdelijke opslagruimte bij ABR Self-storage.

Huur opslagruimte opzeggen wanneer u wilt.
Weet u niet precies hoe lang u de opslagruimte nodig heeft? Sluit dan een contract af zonder opzegtermijn. U kunt dan opzeggen wanneer u wilt en betaalt nooit meer dan nodig is. Dus u betaalt de periode waarin u zit, niet meer.

Heeft u na het lezen van deze veel gestelde vragen nog andere zaken die u weten wilt? Neem dan direct contact met ons op op 070-3950505, wij staan u graag te woord.

Vraag nu een offerte aan!